Rullestillads

Rullestillads kan ofte være en bedre løsning

 

Vi har stor erfaring med stilladsudlejning og opsætning af professionelle rullestilladser. Vi har over årene arbejdet på mange forskellige byggeprojekter og kan derfor vejlede dig i brug af rullestilladset på en nem og overskuelig måde. Dermed får du ikke kun selve rullestilladset og en god service, men også råd og vejledning, der både kan hjælpe dig til det rette rullestillads og det fulde udbytte af dit køb eller leje.

En stærk samarbejdspartner

 

Vi har over årene altid forsøgt at holde os opdateret med udviklingen indenfor rullestillads. Vi har samtidigt altid haft viljen og økonomien til at investere i de bedste og mest moderne stilladser. Vi ser derfor gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at du modtager den bedste rullestillads løsning til dit byggeprojekt.

 

Bred erfaring

 

Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Vores brede erfaring med forskellige typer rullestilladser gør os til en oplagt samarbejdspartner i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

Kontakt os i forbindelse med rullestillads

 

Du er velkommen til at kontakte os for et fordelagtigt tilbud og høre mere om dine muligheder for stilladsudlejning igennem et samarbejde med os. Med stor erfaring med levering og montering af rullestillads fra blandt andet København, Taastrup og Rødovre, står vi parat til at hjælpe dig på hele Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ring til os på 36 73 14 66 eller skriv en mail på info@delfin-stilladser.dk.