Stilladsudlejning – Leje af stillads

Søger du efter stilladsudlejning? 

 

Står du foran et begyndende byggeprojekt og overvejer du køb eller leje af stillads. Stilladsudlejning kan betale sig, fordi det er meget dyrt for enkelte familier eller virksomheder at investere i de dyre professionelle stilladser, der er essentielt for et sikkert arbejdsmiljø. Her hos Delfin Stilladser ApS tilbyder vi kun stilladsudlejning med stilladser af professionel og moderne karakter. Vi kan derfor tilbyde dig fordelagtige stillads-løsninger, hvor der er styr på kvaliteten og sikkerheden. Med leje af stillads kommer der flere fordele end et sikkert arbejdsmiljø. Fx leverer og monterer vi stilladset for dig, og når du er færdig, piller vi det ned og kører det væk igen.

Alle typer stilladser

 

Over årene har vi arbejdet med mange forskellige typer stilladser og har derfor oparbejdet en bred viden om hvilke stilladser, der anvendes bedst til forskellige byggeprojekter. Vi kan derfor tilbyde dig lave priser på leje af stillads, men med stilladser af høj kvalitet, gennem vores stilladsudlejning.
Igennem en god kommunikation imellem os og vores kunder, sikrer vi altid at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet når det kommer til leje af stillads hos os. Det er nemlig vigtigt, at alle tidsplaner bliver overholdt i forbindelse med byggeprojekter og netop derfor er det også vigtigt med den rette stilladsudlejning.

Mange års erfaring

 

Over årene har vi arbejdet på adskillige byggeprojekter og afprøvet mange forskellige stilladser. Vi har derfor et optimalt grundlag, for at vejlede dig til den bedste stilladsudlejning. Med erfaring indenfor leje af stillads til mange tilfredse kunder fra bl.a. København, Taastrup og Rødovre, står vi parat til at hjælpe dig med stilladsudlejning. Vi udlejer facadestillads, murerstillads, rullestillads og søjlestillads.

Kontakt os i forbindelse med leje af stillads

 

Vi er specialister på vores felt og kan derfor hurtigt danne os et overblik over dine behov og finde frem til den rette løsning for dig. Med stor erfaring og viljen til at investere i de bedste stilladser, er vi dit foretrukne stilladsfirma for leje af stillads.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælper står gerne for stilladsudlejningen til dit bygge projekt.

Ring til os på 36 73 14 66 eller skriv en mail på info@delfin-stilladser.dk.